Individuele coaching

MELD JE AAN

Individuele coaching

Een hartinfarct op 52 jarige leeftijd.

In de nacht na mijn vaders 91-ste verjaardag werd ik niet lekker en na een reis via de huisartsenpost (wisten niet goed wat er was )kwamen we door de kordate actie van mijn man, terecht op de eerste hulp van het ziekenhuis.

Daar werd geconstateerd dat ik een hartinfarct had en ging ik met gillende sirenes naar het academisch ziekenhuis waar er een stent is geplaatst. Op dat moment denk je nog, het valt allemaal wel mee totdat je realiseert wat er echt is gebeurd.

Dit kreeg ik vooral van mijn naasten terug, ze wilden mij nog wel langer als moeder/echtgenote/dochter/zus etc.

Naast het medische traject dat aan de hand van protocollen wordt gevolgd, heb je controles en revalideer je, maar dan kom je toch alleen te staan.

Er is niet alleen iets lichamelijks veranderd maar ook geestelijk en hoe vind je daar je weg nu in.

Het heeft mij wel wat tijd gekost. Eerst re-integreren in je huidige baan, maar ook nog veel last hebben van lichamelijke klachten. Bovendien wist ik toen al dat ik wat anders wilde, maar nog niet wat. In goed overleg met de werkgever heb ik besloten om te stoppen en te heroverwegen wat ik wel wilde gaan doen. In deze zoektocht kwam NLP (Neuro Linguistisch Programmeren ) op mijn pad en heeft dit mij genoeg inzicht gegeven wat ik in de toekomst wilde gaan doen.

Heb je zelf ook iets meegemaakt waardoor de basis van het leven even weg was of heb je een enorme angst ontwikkelt, dan kan ik je vanuit mijn eigen ervaringen en opleiding helpen weer vooruit te komen. Je doet dit in individuele gesprekken en je werkt aan jouw verandering zodat ook jij weer verder kunt met je eigen leven te leven.

Investering

Per coachsessie van 1 a ½ uur:
Particulier: € 125,- (inclusief btw)
Zakelijk: € 125,- ( exclusief btw)

Per 4 coachsessies van 1 a ½ uur:
Particulier: € 400,- (inclusief btw)
Zakelijk: € 400,- (exclusief btw)

MELD JE AAN